„Eesti otsib superstaari“ suur finaal toob palju üllatusi

Järva Teataja
Copy
"Eesti otsib superstaari".
"Eesti otsib superstaari". Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

TV3 „Eesti otsib superstaari“ üheksanda hooaja võitja valib rahvas juba 3. detsembril kolme andeka laulja seast, kelleks on Ant Nurhan, Margareth Mürk ja Robin Kristofer Kukk.

Kuuendas finaalsaates selgusid superfinalistid Ant, Margareth ja Robin Kristofer nelja võistleja hulgast, kes esitasid duette tuntud lauljatega ning lugusid ansambli The Beatles repertuaarist.

Koit Toome ja Birgit Sarrapi kõrval oli külaliskohtunikuks Maarja-Liis Ilus, kes hindas etteasteid kõrgelt. „Ma ei mäleta varasematest hooaegadest nii tugevat esinelikut,” märkis ta saate lõpus, lisades: „Tuletan meelde, kui tähtis on see teekond ja kui suur on vastutus olla noortele eeskujuks.”

„Eesti otsib superstaari“ võimas superfinaal toimub 3. detsembril Alexela Kontserdimajas. Oodata on erilisi etteasteid ja üllatusi; kolme lõpusirgele jõudnud laulja kõrval astuvad suurele lavale ka teised finalistid - kohal on Rute Trochynskyi, Hans Markus Danilas, Meelis Kesperi, Sebastian Jasinski, Robert Reesar, Marta Lotta Kukk ja täna saatest lahkunud Maria Rander.

Juba tuleval pühapäeval kell 19.30 on TV3 eetris finaalieelne erisaade, kus näeb põnevat ülevaadet iga superfinalisti teekonnast. Saadetes on olnud nii naeru kui ka pisaraid, tõuse kui ka libastumisi. Osa saab kõigist eredamatest hetkedest, mis algasid eelvoorudega T1 Keskuses, kui superfinalistid esimest korda värisevatel jalgadel kohtunike ette astusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles