Lauamängurid tõid maakonna kolmandaks

Järva Teataja
Copy
Koroonamäng.
Koroonamäng. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Laupäeval Raplamaal Valtu spordimajas toimunud Eesti meistrivõistlustel lauamängude mitmevõistluses õnnestus Järvamaa kolmeliikmelisel esindusel tuua kodumaakond kolmandale kohale. Seda Pärnu- ja Raplamaa järel.

Lauamängurite treener Urmas Virves andis teada Robin Kärner Järva-Jaanist tuli poistest Eesti meistriks. Urmas Virves ise oli meesveteranidest teineb ja Mati Suun viies. „Oleksin ma tüdrukud välja saanud, siis oleksime võinud maakondlikult võidu võtta. Meil oli aga väljas poolik võistkond, sest arvesse läks kuus tulemust,” nentis ta. „Sellele vaatamata edestasime näiteks Lääne-Virumaad, Harju- ja Tartumaad.”

Virves sõnas, et mehi oli osalemas 19 ja poisse oli väljas viis.

Siiski tunnistas Urmas Virves, et mida aeg edasi, seda vähemaks mänguhuvilisi jääb. „Vanasti oli meid palju rohkem. Kui ennemuiste Järva-Jaanis võistlusi korraldasime, siis ainuüksi omas maakonnas oli üle 60 võistleja,” meenutas ta. „Eks põhjuseid ole mitmeid, alal puudub eestvedaja, vanad kukuvad ära ja noori ei tule peale.”

Olgu öeldud, et lauamängude mitmevõistlus koosneb kabest, malest, lauatennisest ja koroonast.

Järvamaa lauamängude mitmevõistluse meistrivõistlused peaksid toimuma sel pühapäeval algusega kell 10 Koeru Keskkooli võimlas. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles