Rahvavõrkpall tõstab maakonnas jõudsalt pead

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide võrkpalliklubi/Veltsi Reiside naiskond asus tänavu rahvaliiga teise tugevusgrupis eelmisel aastal võidetud tiitlit kaitsma.
Paide võrkpalliklubi/Veltsi Reiside naiskond asus tänavu rahvaliiga teise tugevusgrupis eelmisel aastal võidetud tiitlit kaitsma. Foto: Anne Põder

Novembrist alanud Eesti võrkpalli rahvaliiga võistlustel osaleb tänavu kuus Järvamaa võistkonda, kes kõik püüavad parimaid kohti teises tugevusrühmas.

Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld ütles, et rahvaliiga teise tugevusgrupi möödunud aasta võidu järel püüab naiskond head taset hoida ja finaalturniirile välja jõuda. «See on alati olnud meie eesmärk,» lausus ta. «Ehkki tulime võitjaks, siis rahvaliiga esimesse tugevusrühma me ei trügi, sest sealne tase pole meile päris jõukohane.»

Reinfeldi sõnul on Paide võrkpalliklubi/Veltsi Reisid varem olnud mängimas ka kahe võistkonnaga. «Noored mängisid siis esimest tugevusrühma. Aga et naisi on vähemaks jäänud ja osa noorigi maakonnast lahkunud, siis panime võistkonnad kokku ning püüame naiste ja neidude ühisel jõul teises tugevusrühmas midagi saavutada,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles