Järvalanna võttis ministrilt vastu olulise tunnustuse

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Foto: Naiskodukaitse Järva ringkond

Siseminister Lauri Läänemets andis reedel välja aasta kodaniku tiitli ja kodanikupäeva aumärgid. Kodanikupäeva aumärgi said 14 inimest, kes edendavad elu erinevates paikades üle kogu Eesti.

Aumärgi saajate hulgas oli tänavu ka Eve Orlovski - pikaajalise tegevuse ja noorte mitmekesise kaasamise eest Kaitseliidus ja Naiskodukaitses. Orlovski pärjati tänavu ka Kaitseliidu Järva maleva noorkortkaste noortejuhi tiitliga. Noorte Kotkaste Järva maleva juhatuse liikmena peab Eve Orlovski oluliseks, et noorte tegevuse oleks mitmekesine, et ei jäädaks vanadesse stampidesse kinni vaid toodaks sisse ka uusi ja värskeid vaateid ja tegevusi. Lisaks Kaitseliidu ja Naiskodukaitse koolitustele on ta noorsootöö valdkonnas läbinud vabatahtliku noortejuhi kursuse, laagrikasvataja ja –juhataja koolituse ja esmaabi koolituse.

Noorkotkaste tegevusse on Eve Orlovski panustanud (tundides ei kajastu tegevused NKK liikmena ja KT juhina) 2022. aastal 618 tundi, 2021. aastal 500 tundi. 29.08.2023 seisuga on ta panustanud noorkotkaste tegevusse 386 tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles