Linnameeskond edenes karikavõistlustel edasi

Järva Teataja
Copy
Paide Linnameeskond U21 sai Tallinna FCI Levadia U21 meeskonna vastu magusa revanši.
Paide Linnameeskond U21 sai Tallinna FCI Levadia U21 meeskonna vastu magusa revanši. Foto: Anne Põder

Evald Tipneri jalgpalli karikavõistluste 1/8-finaalid on jõudnud lõpusirgele ning selgunud on pea kõik veerandfinalistid. Viimane kaheksa parima hulka kuuluv meeskond selgitatakse 3. detsembril

Nii kohtusid eelmisel reedel 1/8-finaalis ka Paide Linnameeskond ja JK Tallinna Kalev U21 ning ülekaaluka 4:0 võidu sai kirja Paide.

Võidumeeskonna skoori avas 11. minutil Abdul Razak Yusif ning 15. minutiks oli seis 3:0, sest 12. minutil jõudis pall väravasse Kalev U21 omaväravana ning kolm minutit hiljem realiseeris penalti Robi Saarma. 4:0 lõppseisu tõi 65. mänguminutil tabloole Dimitri Jeppihini tabamus.

Lisaks JK Tallinna Kalevile, FC Kuressaarele, Tallinna FCI Levadiale ja Paide Linnameeskonnale on veerandfinaalis koha taganud veel kolm meeskonda. Esiliigas teise koha teeninud ja peagi Premium liiga üleminekumänge pidav Viimsi JK lülitas 1:0 võiduga konkurentsist karikakaitsja JK Narva Transi, Läänemaa JK võttis 9:1 võidu Aruküla FC Vigri üle ning Nõmme Kalju FC alistas 3:1 Harju JK Laagri.

Tipneri karikavõistluste viimane veerandfinalist selgub 3. detsembril, kui vastamisi lähevad Tallinna FC Flora ja FC Elva. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles