Väärikas televõistlus alustas uute kergejõustiku talentide otsimist

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Nooremate poiste kõrgushüppes oli konkurents suisa nii tihe, et autasustada tuli nelja head hüppajat: (vaakult) Dario Kaugeranna 2. koht, Mairo Kõnnusaar1. koht ning Aksel Gansen ja Marten Moorits 3. - 4. koht.
Nooremate poiste kõrgushüppes oli konkurents suisa nii tihe, et autasustada tuli nelja head hüppajat: (vaakult) Dario Kaugeranna 2. koht, Mairo Kõnnusaar1. koht ning Aksel Gansen ja Marten Moorits 3. - 4. koht. Foto: Türi põhikool/Facebook

Üle poole sajandi kestnud koolinoorte võistlussari "TV 10 olümpiastarti" tõi eelmisel nädalal Türi Konesko spordihoonesse kokku maakonna koolinoored, et selgitada välja  parimad ning saata nad Järvamaale au ja kuulsust tooma vabariiklikule mõõduvõtule.

Võistluse peakohtunik Veiko Valang märkis, et tavakohaselt olid esimesel etapil kavas 60 meetri jooksud kõikidele vanuseklassidele ning nooremad osalejad hüppasid kõrgust ning vanemad tõukasid kuuli.

Võistlemas olid kuue Järvamaa kooli õpilased. Tulemustega võis Valangu hinnangul igati rahule jääda. Poiste nooremas vanuseklassis ei andnud konkurentidele kummalgi alal võidulootust Mairo Kõnnussaar Türi põhikoolist. Teda ei ohustanud keegi sprindis ega ka kõrgushüppelatil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles