Laskurid näitasid kindlat kätt

Kuido Saarpuu
Copy
Rahulolevad laskurid ja treener: pildil vasakult esimeses reas Annemarii Kiisk, sinises kahekordne Eesti meister ja hõbe Lepo Jonuks ning hallis Lauri Kaas. Teises reas on treener Kristina Kiisk, mustas Mattis Martjak, valges Eesti meister Ott Ottisaar ja halli pusaga pronksivõitja Kaspar Pettai.
Rahulolevad laskurid ja treener: pildil vasakult esimeses reas Annemarii Kiisk, sinises kahekordne Eesti meister ja hõbe Lepo Jonuks ning hallis Lauri Kaas. Teises reas on treener Kristina Kiisk, mustas Mattis Martjak, valges Eesti meister Ott Ottisaar ja halli pusaga pronksivõitja Kaspar Pettai. Foto: Erakogu

Novembri keskel Põlvas peetud Eesti B-klassi meistrivõistlustel näitasid Järvamaa laskespordiklubi noored end igati heast küljest, sest väikesele koosseisule vaatamata tulid nad koju hulga medalitega.

Järvamaa laskespordiklubi treener Kristina Kiisk andis teada, et viiest noormehest koosnenud esindus võitis kolm kuldmedalit ning ühe hõbeda ja ühe pronksi, peale selle mitu kohta esikümnes. «Näiteks Lepo Jonuks võitis kaks kulda ja ühe hõbeda, lisaks ühe neljanda koha, kusjuures harjutuses 40 lasku õhupüstolist tuli Järvamaale kaksikvõit, kulla napsas ühe silmaga võistkonnakaaslase eest ära Ott Ottisaar,» lausus ta. «Üldse lasi end medalile kolm meie poissi. Teised lisasid kohti esikuuiku piirimail. Peale heade kohtade tegid posid ka isiklikke rekordeid.»

Kiisk meenutas, et see polnud ülemäära aega tagasi, kui B-klassi meistrivõistlustel olid klubi laskurite laeks seitsmendad kohad. «Ei jõua ära rõõmustada, kuhu oleme aastatega visa töö ja uuendusmeelsema lähenemisega arenenud ja välja jõudnud,» lausus ta. «Sealt tuleb kindlasti lisa, sest tööd tehakse hoolega, süsteemselt ja teadlikult.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles