Tunnustuskonkursi kandidaatide hulka sattusid tuttavad nimed

Järva Teataja
Copy
Imavere trikipargi avamisel proovisid kohalikud noored raja järele. See meeldis neile väga ning sellest kujuneb kindlasti üks küla noorte lemmik vaba aja veetmise koht.
Imavere trikipargi avamisel proovisid kohalikud noored raja järele. See meeldis neile väga ning sellest kujuneb kindlasti üks küla noorte lemmik vaba aja veetmise koht. Foto: Dmitri Kotjuh

Haridus- ja teadusministeerium koostöös haridus- ja noorteametiga tunnustab igal aastal üleriigiliselt noortevaldkonna silmapaistvaid inimesi ja organisatsioone, kes on panustanud noortevaldkonda, algatanud uusi tegevusi ja mõjutanud valdkonna arengut kohalikul, maakondlikul, üleriigilisel ja/või rahvusvahelisel tasandil. Märgatute seas on mitmeid Järvamaa projekte ja inimesi.

Noorte Heaks Tänu 2023 tunnustuskonkursile laekus kokku 132 kandidaati 11 erinevas kategoorias, nende seast valitakse igas tunnustamise kategoorias kuni kolm nominenti. Laureaadid kuulutatakse välja pidulikul tunnustussündmusel 31. jaanuaril.

Haridus- ja teadusministeerium koos haridus- ja noorteametiga kutsus esitama kandidaate juba 17. korda toimuvale noortevaldkonna tunnustuskonkursile "Noorte Heaks Tänu". Konkursi eesmärk on tõsta esile valdkonda edendanud inimesi, organisatsioone ja silmapaistvaid algatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles