Paide muusika- ja teatrimaja uue juhataja endine töökoht jääb esialgu tühjaks

Järva Teataja
Copy
Sakala keskuse juhataja Jaanus Kukk tänavuse vabariigi aastapäeva tähistamisel Viljandi kohtumaja ees. Selle päeva sündmuste korraldamine on olnud üks Sakala keskuse ülesandeid.
Sakala keskuse juhataja Jaanus Kukk tänavuse vabariigi aastapäeva tähistamisel Viljandi kohtumaja ees. Selle päeva sündmuste korraldamine on olnud üks Sakala keskuse ülesandeid. Foto: Marko Saarm

Uue aasta esimesel tööpäeval asub praegu veel Viljandi linnale kuuluvat Sakala keskust juhtiv Jaanus Kukk juhatama Paide teatri- ja muusikamaja, aga linnavalitsus uue juhi otsimisega ei kiirusta, kirjutab Sakala. 

Raekotta läkitatud avalduses soovib Jaanus Kukk arvata oma viimaseks tööpäevaks Viljandis 31. detsember. Uus aasta algab Sakala keskusel juhataja kohusetäitja juhtimisel ning juhatajat kohe otsima ei tõtata.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul kavatsetakse esmalt poliitikutega aru pidada, mis peaks üldse Sakala keskusest saama ja millised peaksid olema selle juhi ülesanded. «Täiesti võimalik, et kõik ongi nii nagu vaja ja midagi pole vaja muuta, aga seda tuleks rahulikult arutada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles