Ant Nurhani esimene supertihe superstaaripäev: „Olen sellest unistanud ja õnnelik!“

Järva Teataja
Copy
Ant Nurhan.
Ant Nurhan. Foto: Taavi Sepp

TV3 „Eesti otsib superstaari“ üheksas hooaeg tipnes pühapäeva õhtul Alexela Kontserdimajas suurejoonelise superfinaaliga, mille võitis Ant Nurhan. Esmaspäev kulges superstaarile kohaselt ülikiires tempos raadio- ja teleintervjuude ning kohtumiste lainel. Ant tunnistab, et ta on õnnelik.

„Veel praegugi tundub uskumatu, mis juhtus, aga see kõik tõestab, et on vaja kuulata oma südame häält ja järgida unistusi,“ ütles värske superstaar, tänades kõiki, kes sel erilisel teekonnal toeks ja inspiratsiooniks oli. Hoolimata eilsest pikast ja pingelisest võistlusest ning tekkinud väsimusest on Ant päeva lõpuks rahul: „Olen sellest terve elu unistanud ja praegu väga õnnelik!“

Anti võidusingel „Meil on veel lootust“ jõudis avalikkuse ette täna ning juba on see pälvinud rohkelt positiivset vastukaja. Nii Star FM hommikuprogrammis kui ka TV3 „Stuudio“ otse-eetris märkis Ant, et muusika on nüüdsest kindlalt tema tulevikuplaanides. „Esmalt loodan, et võidulugu jõuaks võimalikult paljudeni ja sel läheks hästi, aga lisaks sellele soovin kunagi osaleda ka Eesti Laulul, sest mulle meeldivad suured lavad,“ lisas ta.

„Eesti otsib superstaari“ eilses võimsas superfinaalis osalesid Margareth Mürk, Robin Kristofer Kukk ja Ant Nurhan ning just Anti valis rahvas hooaja võitjaks, kellele auväärt superstaaritiitli kõrval kuulub plaadileping maailma suurima plaadifirmaga Universal Music ning TV3 poolt 10 000 eurot, mille auhinnatšeki ulatas laval üle TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur. Superfinaalis jagati veelgi auhindu – nimelt pälvis hääletajate soovil Tpileti laulukonkursi „Veel üks pilet“ eriauhinna 3000 eurot Marta Lotta Kukk.

Tänases „Stuudio“ saates kinkis Ristikheina kohvik üheksandale superstaarile uhke võidutordi, mis valmis just Antile mõeldes.

Superfinaali auks säras erilistes tuledes Skywheel of Tallinn.

„Eesti otsib superstaari“ üheksas hooaeg algas tänavu kevadel. Maikuu hakul avalikustati kohtunikud Mihkel Raud, Birgit Sarrap ja Koit Toome, misjärel toimusid T1 Keskuses eelvoorud, Tallinna Muusika- ja Balletikoolis MUBA kollaste kaartide voor, telestuudios stuudiovoorud ja finaalid ning hooaeg tipnes superfinaaliga Alexela kontserdimajas 3. detsembril. Kümme finalisti olid Sebastian Jasinski, Hans Markus Danilas, Marta Lotta Kukk, Maria Rander, Robin Kristofer Kukk, Robert Reesar, Meelis Kesperi, Margareth Mürk, Ant Nurhan ja Rute Trochynskyi. Superfinalistide kolmikusse jõudsid Robin Kristofer Kukk, Margareth Mürk ja Ant Nurhan. Saatejuht oli Karl-Erik Taukar ja teletootjaks Ruut, peaprodutsendiks Kaupo Karelson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles