Järvamaa parimad sportlased ootavad väljavalimist

Järva Teataja
Copy
Eelmise aasta Järvamaa sportlikumaks pereks valitud perekond Randalainen elab kaasa Paide Linnameeskonnale ja Imavere jalgpallureile ning nende lapsed on edukad sportlased mitmel alal.
Eelmise aasta Järvamaa sportlikumaks pereks valitud perekond Randalainen elab kaasa Paide Linnameeskonnale ja Imavere jalgpallureile ning nende lapsed on edukad sportlased mitmel alal. Foto: Ants Leppoja

Aasta hakkab varsti lõppema ja taas on aeg tunnustada maakonna parimaid sportlasi.

Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring andis teada, et Järvamaal valitakse võistlustulemuste põhjal spordiaasta parimad järgmistes kategooriates: neiu, noormees, naine, mees, nais- ja meesseenior ja võistkond.

Järvamaa 2023. aasta parimate selgitamiseks spordis palutakse esitada kandidaadid vastavalt parimate valimise juhendile hiljemalt 15. detsembriks.

Parima juhendi leiad siit! Vormid esitamiseks leiad siit.

Lisaks saab esitada kandidaate 2023. Järvamaa Sporditäht- rahva lemmiksportlane hääletuseks.

Vormi leiad siit

Parimate tunnustamine toimub 5. jaanuaril Koeru kultuurimajas koostöös SA Järvamaa ja Eesti Kultuurkapitali Järvamaa Ekspertgrupiga.

Ka spordipere vajab väljavalimist

Järvamaa sportlike perekondade tunnustamise eesmärk on näidata perega koos sportimise tähtsust.

Regulaarne liikumisharrastus saab alguse kodust. Vanemate elurütm annab ka lastele eeskuju ning aitab juurutada elukestvaid liikumisharjumusi. Sageli ei puuduta aga kodune liikumisharrastus vaid pereliikmeid, vaid innustab laiemalt kogukonda. Järvamaa perekondade tunnustamisega tänamegi just selliseid perekondi, kes on oma sportimisarmastusega teistele eeskujuks.

Järvamaa spordipere konkursile oodatakse peresid, kes on paistnud silma ja olnud eeskujuks teistele oma sportliku mõtlemise ja tegude poolest.

Pere koostegemiste üheks sagedaseks märksõnaks on sport. Perega koos tegutsemine, positiivne ellusuhtumine ja entusiasm on suureks eeskujuks meile kõigile. Liikuv ja sportlik pere on kokkuhoidev ja hooliv, seal sirguvad lapsed on tugevamad ja tervemad. Liikumist ja sporti väärtustav kodu on kindlasti ka üheks oluliseks eeltingimuseks ja vundamendiks,nendes peredes sirguvatel lastel on suurem võimalus jõuda tippspordis saavutusteni.

Järvamaa spordiliidu juhatus koguneb 19. detsembril, et välja valida esitatud kanditaatidest parimad. Spordigalale kutsutakse igast omavalistusest üks eeskujulik pere.

Auhinnad annab välja Järvamaa spordiliit.

Kandidaate konkursile oodatakse hiljemalt 10. detsembrini e-posti aadressile: piret.reinfeld@jarvasport.ee.

Sportlikum pere kuulutatakse välja jaanuari alguses Järvamaa spordigalal Koerus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles