Väärikad võrkpallurid kogunevad suurmehe mälestuseks turniirile

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
See pilt Peet Raigist on tehtud 1968. aasta 20. augustil Tallinnas, kus Tallinna Kalev kohtus Nõukogude Liidu võrkpalli-meistrivõistluste võtmemängus Alma-ata Burevestnikuga ja võitis 3:0.
See pilt Peet Raigist on tehtud 1968. aasta 20. augustil Tallinnas, kus Tallinna Kalev kohtus Nõukogude Liidu võrkpalli-meistrivõistluste võtmemängus Alma-ata Burevestnikuga ja võitis 3:0. Foto: Gunnar Vaigla

Laupäeval, 9. detsembril. toimub Paide E-Piima spordihallis 15. korda Paidest sirgunud legendaarse võrkpalluri Peet Raigi 85. sünniaastapäevale pühendatud võrkpalliturniir.

Turniiri eestvedaja Enn Sõmer ütles, et Peet Raigi mälestusturniir on ilus kummardus omaaegsele suurele spordimehele, kelle elutee kahjuks lõppes üsna varakult.

Sõmeri sõnul on märkimisväärne, et seenioridele mõeldud turniiril osalevad jätkuvalt mängijad Kalev -68-st, kellega koos Peet Raig omal ajal platsi jagas. "Tema võistkonnakaaslased on läbi turniiri ajaloo püüdnud kohal olla ning samuti tema abikaasa Kulle Raig, kes peab mälestusi võrkpalli ajaloost väga kalliks," rääkis ta.

Sõmer ütles, et võistluste avamine saab toimuma kell 10.30 ja pall pannakse nelja osalema tuleva võistkonna vahel mängu kell 11. Seekord osalevad Paide, Tallinna Kalevi, Tartu ja Pärnu meeskonnad.

Ta lisas, et võistlus saab toimuda tänu lahketele spordi toetajatele, kelleks on Ervin Runnel AS Kumast ja Ando Mellikov Jazz pesulast. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles