Pargi jõuluvalgustus vajab putitamist

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Paide Lembitu pargi tuntud valgusskulptuur, mis tekitab illusiooni talvisest purskkaevust, teisipäeva õhtul veel ei põlenud.
Paide Lembitu pargi tuntud valgusskulptuur, mis tekitab illusiooni talvisest purskkaevust, teisipäeva õhtul veel ei põlenud. Foto: Dmitri Kotjuh

Linnade ja külade jõuluvalgustus on pimedal ajal ühel ajal nii silmailuks kui aitab tekitada ka turvatunnet tänavatel liikumisel.

Tänavu on Paide elanikud märganud, et Lembitu pargi kaunilt valgustatud puud, mis on rahvast rõõmustanud juba neli viimast aastat, veel säramas pole. Samuti ei tööta pargi südames asuv purskkaevu imiteeriv valgusdekoratsioon, mis on asunud 2018. aasta lõpust saadik seal igal talvehooajal.

Paide linnavalitsuse linnamajandusosakonna juhataja Mait Grigorjev selgitas, et nii jääpurskkaev kui ka valguskettidega puud hakkavad kindlasti põlema. Pimedad on nad ajutiselt. «Purskkaevu kallal on ilmselt kratid käinud ja juhtmed vajavad parandamist. Puude ketid ootavad aga tehniku abi, et rikkekohad üles leida,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles