Tallinna-Tartu tee muutus restorani võrra rikkamaks

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Neanurmes elav Ants Reinumäe rajas koos perega kodu lähedale Tallinna-Tartu maantee kolmerealise lõigu kõrvale Resto 135. Kõigi sealsete roogade maitsed timmib peremees koos kokkadega paika.
Neanurmes elav Ants Reinumäe rajas koos perega kodu lähedale Tallinna-Tartu maantee kolmerealise lõigu kõrvale Resto 135. Kõigi sealsete roogade maitsed timmib peremees koos kokkadega paika. Foto: Kristjan Teedema

Tartust poolsada kilomeetrit Tallinna poole jäävas Neanurme külas elav perekond avas läinud kuul Tallinna-Tartu maantee ääres restorani Resto 135, et pakkuda nii möödasõitjatele kui ka kohalikele mõnusat olemist ja head toitu, kirjutab Tartu Postimees. 

Restorani peremees Ants Reinumägi ostis koos abikaasa Rita Laur-Reinumäega selle teeäärse vana taluhoone juba seitse aastat tagasi mõttega, et ühel päeval ehk teevad nad sinna restorani. Kui Venemaa 2022. aasta veebruaris Ukrainas suure sõja valla päästis, sai selgeks, et mõte tuleb teoks teha. Oli käes aeg täita oma unistus ja pakkuda ka ukrainlastele tööd.

Ukraina sugemed

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles