Jõuluvana Preedik teeb kingijagamistuure teisiti

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Ka sel aastal püüab jõuluvana Preedik jõuda kingitustega paljude Järvamaa lasteni. Tema tegemistel ja ringsõitudel saab pilku peal hoida jõuluvana Preediku Facebooki lehel.
Ka sel aastal püüab jõuluvana Preedik jõuda kingitustega paljude Järvamaa lasteni. Tema tegemistel ja ringsõitudel saab pilku peal hoida jõuluvana Preediku Facebooki lehel. Foto: Dmitri Kotjuh

Jõulud on kohe ukse ees ja jõuluvana Preedik teeb ettevalmistusi lastele kommikottide jagamiseks. Sel aastal näeb teda aga veidi vähem avalikes kohtades suuremat lastehulkade ees tiirutamas, sest jõuluvana kingikott on varasemast veidi kergem. Ta püüab jõuda nende laste juurde, kes seda kõige rohkem vajavad.

Kolmapäeval kohtus jõuluvana Preedik alias Priit Seire kahe heategijaga, kes pidasid vajalikuks toetada tema heategevuslikku ettevõtmist. Seire täpsustas, et Türi pokkeriklubi kogus raha kindla eesmärgiga toetada Türi-Alliku lasteaia laste jõulurõõmu. Paide eakate päevakeskuse ja Järvamaa vähihaigete ühingu liikmed kogusid aga raha Preediku ühisesse toetusfondi, millest saavad osa paljud maakonna lapsed.

Seire sõnul on eestlaste halvenev majandusjärg jõudnud ka tema tegemisteni. «Mis seal salata, sel aastal on kommipakke ja käimist varasemaga võrreldes vähem,» lausus ta. «Seda põhjusel, et annetustest kogunenud raha on vähem, kommid on kallimad ja pakendi hind on samuti tõusnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles