PEAKOKA UUS KARJÄÄR Tegusa mehe ellu mahub põnev hobi, neli tütart ja 42-aastasena ka vanaisaroll

Järva Teataja
Copy
Foto: Coop Eesti

Tunnustatud Põhjaka restorani endine omanik ja kokk Märt Metsallik võttis koos Coop Kokkade peakoka ametiga vastu väljakutse arendada Coopi kaubandusvõrgus müüdavaid kulinaariatooteid, pannes rõhku tooraine valikule, päritolule ja maitsete tasakaalule, vahendas novembri keskel Järva Teataja. 

Nii jõudsid eelmisel kuul esimesed uue peakoka käe all valminud tooted paljudesse Coopi kauplustesse müügile, s.h rebitud lihaga salat ja leivakesed, rebitud liha, friteeritud kanatiivad erinevate kastmetega ja marjakoogid.

Coop Kokkadega on Märt Metsallikul suured plaanid. „Igal kokal on nn oma maitse ehk oma stiil ja käekiri,“ ütles Metsallik. Ta rõhutas, et hoiab maitsva toidu valmistamisel fookuses traditsioone ja otsib alati tasakaalus maitset. „Tutvustan uusi maitseid rahulikus võtmes ja üle pingutamata. Soovin valmistoiduna pakkuda parimaid tooteid, tooraine valikul eelistan kindlalt värsket ja kohalikku. Kui on liiga palju maitseid koos, siis tavainimesel pole võimalik neid eristada – usun maitsete osas põhimõttesse, et vähem on rohkem.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles