Suusatamise seeriavõistlused ootavad ees

Järva Teataja
Copy
Külmas suusatamine pole mingi naljaasi.
Külmas suusatamine pole mingi naljaasi. Foto: Facebook @skiclassicsofficial

Järva valla seeriavõistlus suusatamises algab tänu headele lumeoludele juba detsembrikuus.

 

Seeriavõistlused toimuvad Valgehobusemäe, Aravete, Järva-Jaani ja Koeru terviseradadel. Avaetapp sõidetakse Järva-Jaanis 21. detsembril kl 16-18 ja võistlustele tõmmatakse viimase, kuuenda osavõistlusega joon alla 28. märtsil Valgehobusemäel.

Nagu seeriavõistlustel ikka, siis eri vanuseklassides on ka erinevad võistlusmaad. Registreerimine toimub kohapeal enne starti.

Vastavalt saadud kohtadele peetakse punktiarvestust, kusjuures võrdsete punktide korral otsustab paremuse viimase etapi tulemus, siis eelviimase etapi tulemus. Üldarvestusse läheb nelja parema etapi tulemus.

Karikate ja auhindadega autasustatakse Järva valla seeriavõistluse üldarvestuse iga vanusegrupi kolme paremat. Kõigil kuuel etapil osalenuid ootab aga eriauhind. Vähemalt neljal etapil osalenud võistlejatele tuleb koju kaasa osavõtumedal.

Ka Türi valla suusasari „Türi suusatalv 2024” saab alguse juba sel kuul.

Sarja mahub neli etappi ning neist esimene, vabatehnika eraldistardist sõidetakse Tolli metsas juba 19. detsembril. Sarjale tõmmatakse joon alla aga 13. veebruaril.

Kuini kuueaastaste laste ühisstart on kell 17.30. Kuni kümneaastastele lastele on start avatud kell 17.30-18 ning teistele võistlusklassidele kella 18-19.

Korraldajal on õigus lumeoludest sõltuvalt muuta võistlustega seotud kuupäevi, asukohta,

distantside pikkusi või neid ära jätta.

Registreerimine toimub stardipaigas.

Osalusklasside paremad selgitatakse neljal etapil saavutatud kohapunktide liitmise teel. Üldarvestusse lähevad osalejad, kes on startinud vähemalt kahel etapil.

Osalusklasside üldvõitjaid autasustatakse karikate ja medalitega. Kõik osalejad (ka matkasõidul osalejad) osalevad loosiauhindade loosimisel. Korraldajad võivad välja panna ka eriauhindu. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles