Väärikas eas võrkpallurid näitasid head eeskuju (1)

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy

Kui inimesel on eluaastaid üle 65, siis enamasti naudib ta väljateenitud puhkusepõlve kodus tugitoolis istudes või lumises pargis rahulikult jalutades. Just seda silmas pidades vaatasidki nooremate põlvkondade esindajad suure austusega väärikas eas härrasid, kes laupäeval Paide E-Piima spordihallis rassisid mitu tundi võrkpalliplatsil ning tegid oma visadusega noorematelegi silmad ette.

Peet Raigi 85. sünniaastapäevale pühendatud mälestusturniiri korraldaja Enn Sõmer selgitas, et suurem osa võistlejaid olid üle 70 aasta vanad. "Meil oli reegel, et kui kuidagi muidu meeskonda kokku ei saa, siis paar-kolm mängijat võib võistkonnas vanusevahes 65 - 70 ka olla. Nooremaid me eriti kampa ei võtnud, siis läheb juba mäng ebavõrdseks," märkis ta.

Pikkade traditsioonidega võistlusele tuli kohale nelja võistkonna jagu mängijaid üle Eesti. Mängud olid tasavägised, kuid Pärnu mehed olid Enn Sõmeri sõnul endale kokku krabanud kõige nooruslikuma pundi ning tulid seekord võitjaks. "Paide mehed saavutasid teise koha, Tallinn oli kolmas ja Tartu neljas," loetles ta paremusjärjestust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles