Topauto tegevjuhiks sai Aivar Kägu

Järva Teataja
Copy
Topauto boks.
Topauto boks. Foto: Margus Ansu

Eesti kapitalil põhineva automüüja Topauto tegevjuhiks sai Aivar Kägu, kes seni töötas Topautos järelteeninduse osakonna juhina.

"Nii Eesti kui ka kogu maailma automüük on hetkel muutustes, kus inimesed mõtlevad aina enam jätkusuutlikult ning soovivad aasta-aastalt rohkem soetada keskkonnasäästlikke sõidukeid. Usun, et minu pikaajaline kogemus automüügis aitab kiirelt ja adekvaatselt reageerida turu vajadustele ning pakkuda klientidele lisaks laiale mudelivalikule parimat teeninduskogemust," ütles Aivar Kägu.

Aivar Kägul on pikaajaline autoettevõttes töötamise kogemus. Topautoga liitus ta 2003. aastal ning on ettevõttes pidanud plekksepa, varuosade müüja ja varuosade müügijuhi ametit. Alates 2018. aastast töötas ta ettevõttes järelteeninduse juhina.

"Topautol on põhilised arengusuunad paigas ning rühime üheskoos Topauto võimekate inimestega üle Eesti seatud eesmärkide ellu viimise poole, et olla tänases põnevas turuolukorras kaasaegne, edumeelne ja innovaatiline autoettevõte," märkis Kägu.

Topauto tegutseb Eesti autoturul aastast 1994 ning müüb Hyundai, SEATi, CUPRA, Suzuki, Isuzu, Citroëni ja KGMi mudeleid. Topautol on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis, lisaks Viljandis, Narvas, Haapsalus ja Kuressaares. Sel sügisel avas Topauto Tallinnas CUPRA Garage nime all oma teise salongi, mis keskendub eksklusiivselt armastatud sportliku autobrändi CUPRA sõidukite müümisele.

Ettevõte toetab regulaarselt kultuuri ja sporti, näiteks on Topauto partner laskesuusataja Tuuli Tominga TT Tiimi, Eesti Orienteerumisliidu ja Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 autopartner, samuti toetab ettevõte Eesti Padeli Liitu ja WULF Autospordi Akadeemiat. Topauto on AMTELi ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles