Aasta insener sirgus Järvamaalt

Copy
Foto: Eesti Inseneride Liit

Tallinna tehnikaülikoolis toimunud pidulikul Eesti Inseneride Liidu 35. juubelipeol andsid Eesti Inseneride Liidu president Igor Krupenski ja asepresident Enn Kerner pidulikult üle aasta inseneri auhinna masinaehituse insenerile Mirko Arrasele ning aasta tehnikaüliõpilase auhinna elektroenergeetika ja mehhatroonika bakalaureuseõppe tudengile Brenda Pentile.

"Mirko Arras on eeskujuks kõigile inseneridele. Tema pühendumine ja saavutused masinaehituse valdkonnas on muljetavaldavad. Oma teadmiste ja oskustega on ta aidanud lahendada keerukaid probleeme ning olnud kaasatud mitmetesse rahvusvahelistesse projektidesse. Tema ettevõte Revismo OÜ on edukalt teostanud üle 550 projekti, tugevdades seeläbi Eesti mainet usaldusväärse ja innovaatilise inseneeria partnerina maailmaturul," ütles liidu president Igor Krupenski.

Väätsalt pärit ning Paide ühisgümnaasiumi lõpetanud Mirko Arras omandas Tallinna tehnikaülikoolis tootearenduse ja tootmistehnika magistri 2016. aastal. Juba õpingute kõrvalt 2013. aastal asutas Mirko koos kursusekaaslasega ettevõtte Revismo OÜ, mis keskendub professionaalsete inseneriteenuste osutamisele, tootearendusele ning innovatsiooni edendamisele metalltoodete ja -seadmete arendamisel ning projekteerimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles