Nagu filmis Lume raskuse all murdunud puu purustas lapsi vedanud bussi katuse

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järva-jaani vabatahtlikud päästjad eemaldasid tee peal suure puu, mis oli lume raskuse all kokku kukkunud ja õnnetul kombel mööda sõitnud bussi katust tabanud.
Järva-jaani vabatahtlikud päästjad eemaldasid tee peal suure puu, mis oli lume raskuse all kokku kukkunud ja õnnetul kombel mööda sõitnud bussi katust tabanud. Foto: Järva-Jaani vabatahtlik päästekomando

Eile õhtul koolilastega Rakvere teatrist naasnud Järvamaa ettevõtte NBussid suurt liinibussi tabas paar kilomeetrit enne Järva-Jaanit Jalalõpel tõeline üllatus. Bussi peale kukkus lume raskuse all murdunud suur puu.

Bussi roolis olnud ettevõtte üks omanikke Mairold Niinsalu ütles, et tavaliselt näeb selliseid asju filmis ja tavaelus ei kujutagi ette, et just nii võiks õnnetus juhtuda. "Sõitin kiirusega umbes 80 km/h. Nägin silmanurgast, et migagi suurt ja valget hakkab tee peale kukkuma. Jõudsin isegi natuke vasakule põigata ja lootsin juba, et pääsesin hullemast, aga siis käis raksatus ning suur puu oli ikkagi bussi katusele kukkunud," kirjeldas ta õhtuseid sündmusi.

Niinsalu selgitas, et järsku pööret lapsi täis bussiga ta teha ei saanud, sest siis oleks nad kõik kraavis lõpetanud. "Pigem üritasin vaikselt teisele poole teed suunduda, kuid sellest ei piisanud. Puu ulatus ikkagi bussini," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles