Tantsustuudio pani talvekontserti kogu hinge

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide tantsustuudio eestvedaja Triinu Leedmaa (ees keskel) tegi talvekontserdil naistega hingestatud kava kaasa, sest see tants puudutas teda isiklikult.
Paide tantsustuudio eestvedaja Triinu Leedmaa (ees keskel) tegi talvekontserdil naistega hingestatud kava kaasa, sest see tants puudutas teda isiklikult. Foto: Jaanika Tamm

Paide tantsusstuudio suured ja väikesed esinejad astusid neljapäeval esimest korda Paide muusika- ja teatrimaja laval üles kavadega, mida nad on sügisest saati harjutanud. Linlastele tasuta tehtud lustakas, aga ka hingeline kontsert oli ilus sissejuhatus jõuluaega.

Paide tantsustuudio eestvedaja Triinu Leedmaa ütles, et tema käe all tantsib iga nädal umbes 80 tantsijat. «Nad kõik on väga püüdlikud. Kui ergutustantsijad saavad korvpalli võistlustel tihti esineda, siis ülejäänud rühmad saavad kutseid erinevateks üllatusesinemisteks. Kavu, mida kõigile näidata, on palju,» lausus ta.

Talvekontsert oligi Leedmaa sõnul esinejatele hea innustus kavad hästi selgeks õppida ja rühmaga koos detaile lihvida. «Pealegi saavad tantsijad just esinemistest julgust, enesekindlust ja väljendusoskust,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles