Linnameeskonna mängija särk kogus lasteaiale raha

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Martin Põvvat (vasakul) võtab Paide Linnameeskonna kogukonnajuhilt Arto Saarelt vastu Karl Mööli pühenduse ja autogrammiga särgi, mille ta võitis oksjonil suurimat pakkumist tehes.
Martin Põvvat (vasakul) võtab Paide Linnameeskonna kogukonnajuhilt Arto Saarelt vastu Karl Mööli pühenduse ja autogrammiga särgi, mille ta võitis oksjonil suurimat pakkumist tehes. Foto: Paide Linnameeskond / Facebook

Paide Linnameeskonna mängija Karl Mööl andis oma lõppenud hooaja mängusärgi heategevuslikul eesmärgil oksjonile, et annetada saadud raha Järva-Jaani lasteaiale ronimisatraktsioonide ostuks.

Paide Linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar ütles, et oksjon oli Facebookis üleval kuus päeva ja kümneeurosest pakkumisest alguse saanud heategevusaktsioon päädis 125 euro suuruse lõpliku müügihinnaga.

Saar märkis, et väike eelmäng läks lahti kohe oskjoni avapäeval, kuid siis järgnes mitu päeva vaikust. Mida oksjoni lõpule lähemale aeg jõudis, seda aktiivsemaks pakkujad taas muutusid. Kokku tehti Facebookis 13 pakkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles