Kolm Järvamaa turismiettevõtjat läbisid teenusedisaini programmi

Järva Teataja
Copy
Foto: Eesti Piimandusmuuseum

Kesk-Eesti turismiorganisatsioon tunnustas ettevõtjaid, kes aitavad muuta piirkonna turismiteenuste pakkumist atraktiivsemaks.

Sügisel käivitus neli kuud kestnud turismiteenuste arendamise programm, kus koolitusprogrammi partneriks oli Loovusait OÜ koos juhtivkoolitaja Indrek Maripuuga. Järvamaalt osalesid koolitusel Hindreku turismitalu OÜ. Kilplaste Teemapark OÜ ja Eesti Piimandusmuuseum SA.

Osalejatega heideti pilk turismisektori arengule ning väljakutsetele, rõhuasetusega teenuste arendamise olulisusele. Uuriti, kuidas luua loovaid võimalusi teenuste täiustamiseks ja uuenduslike lahenduste rakendamiseks. Samuti pakuti programmis osalejatele tuge praktilistesse küsimustesse: kuidas leida aega teenuste arendamiseks ning millised on olulised sammud sihtgruppide määratlemisel ja turundusstrateegiate loomisel. Rõhutati müügieesmärkide ja digiturunduse tähtsust ning jagati praktilisi nippe ja strateegiaid, kuidas nende abil oma teenuseid turundada. Ettevõtjad said teadmisi, kuidas luua motiveeritud meeskondi, kes toetavad ettevõtte eesmärke ning kuidas kujundada ettevõtte brändi, et olla atraktiivne tööandja ja püsida konkurentsivõimelisena tööturul.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles