Aita pätid tabada! Järvamaa maapoed langevad järjepanu tühjendajate ohvriks

Järva Teataja
Copy
Pättide käitumismuster on eri poodide juures peaaegu identne- jõuga murtakse uksed/aknad lahti, sisenetakse poodi, varastatakse kiiresti alkoholi ja sigarette ning põgenetakse. Pilt on illustratiivne.
Pättide käitumismuster on eri poodide juures peaaegu identne- jõuga murtakse uksed/aknad lahti, sisenetakse poodi, varastatakse kiiresti alkoholi ja sigarette ning põgenetakse. Pilt on illustratiivne. Foto: Lõuna politseiprefektuur

Tundub, et kriminaalsed 1990ndad aastad on Järvamaal tagasi. Vähemalt selles osas, mis puudutab maapoodidesse sissemurdmisi, sest viimase kahe nädala jooksul on teada antud neljast sellisest juhtumist.

28. novembril anti politseile teada, et Türi vallas Kabala külas on akna lõhkumise teel sisse tungitud kauplusesse ja varastatud alkoholi ning tubakatooteid.

Päev hiljem teatati, et Järva vallas Albu külas on uste lõhkumise teel sisse tungitud kauplusesse ja varastatud alkoholi ning tubakatooteid.

14. detsembril sai politsei teate, et Albu külas on taaskord ukse lõhkumise teel sisse tungitud kauplusesse ning varastatud alkoholi ja tubakatooteid.

Ööpäev hiljem tuli info, et Järva vallas Koigi külas on akna eemaldamise teel sisse tungitud kauplusesse ja varastatud tubakatooteid.

ANNA INFOT

Inimestel, kes nägid pealt või kellel on infot novembris ja detsembris toimunud varguste kohta Kabala, Albu ja Koigi külas asuvates poodides, palutakse ühendust võtta politseiga kirjutades meiliaadressile heiki.reest@politsei.ee või helistades telefoninumbrile 384 9948.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles