Kuldse märgiga koguja

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Selveri kett on vähiravifondi hea koostööpartner ja vabatahtlikke võib Selverites tihti kohata. See pilt on tehtud eelmise aasta oktoobris Paide Selveris.
Selveri kett on vähiravifondi hea koostööpartner ja vabatahtlikke võib Selverites tihti kohata. See pilt on tehtud eelmise aasta oktoobris Paide Selveris. Foto: Erakogu

«Fond on aasta lõpus erakordselt suure surve all. Seetõttu kutsume kõiki Eesti inimesi ja ettevõtjaid üles vähihaigeid annetusega toetama,» ütleb vähiravifondi Kingitud Elu juhataja Toivo Tänavsuu detsembri alguses saadetud pressiteate vahendusel.

Kümned fondi vabatahtlikud rivistavad end kui üks mees üles kaubanduskeskustesse, suurüritustele ja ettevõtmistele, varustatud plakatite ja korjanduskarpidega. Olgu ajad keerulised, kusagil maailma nurgas lahvatamas järjekordne kriis, inimeste sissetulekud kahanemas – fondi vabatahtlike abiliste korjanduskarbid ei jää tühjaks.

See tähendab kurja haiguse küüsi jäänutele palju. Väga palju. Olgugi et korjanduskarpidesse kukutatakse punaseid sente ja sekka paar paberraha ning mõnetunnise kogumisaktsiooni jooksul ei täitu karbid servani kunagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles