Maaärisid tühjendavad vargad võtsid ette tankla ja järgmise poe

Järva Teataja
Copy
Purustatud ukse kaudu Leie tanklasse tunginud varaste saagiks langes lisaks sularahale ja lotopiletitele mitme tuhande euro väärtuses sigarette.
Purustatud ukse kaudu Leie tanklasse tunginud varaste saagiks langes lisaks sularahale ja lotopiletitele mitme tuhande euro väärtuses sigarette. Foto: Erakogu

14. detsembril sai politsei teate, et Järva vallas Albu külas on ukse lõhkumise teel sisse tungitud kauplusesse ning varastatud alkoholi ja tubakatooteid. Päev hiljem tuli samasugune teade ka Koigi kaupluse kohta. 

 

29. novembril oli Albu poodi aga esimene sissemurdmine ning 28. novembril anti politseile teada, et Türi vallas Kabala külas on akna lõhkumise teel sisse tungitud kauplusesse ja varastatud alkoholi ning tubakatooteid.

Nüüd on tulnud maaäride puistamise kohta infot ka naabermaakonnast. Sakala kirjutab, et jõulupühade eel murti Viljandi vallas sisse Leie tanklasse. Varaste saagiks langes mitme tuhande euro väärtuses sigarette, lisaks sularaha ja lotopileteid. Tund aega varem olid samad vargad murdnud Elva vallas Sangla kauplusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles