Jõuluküla jääb avatuks 29. detsembrini

Järva Teataja
Copy
Narva raekoda.
Narva raekoda. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Korraldajate otsusel jätkab Jõuluküla Narvas tegevust 29. detsembrini (kaasa arvatud). Sel aastal toimub üritus esmakordselt taastatud Narva raekoja ees.

MTÜ Wildstream juhatuse liikme ja ürituse korraldaja Artjom Poljaki sõnul on jõulukülast saanud juba pikaajaline ja hea traditsioon nii kohalikele elanikele, linna külalistele kui ka käsitöölistele, kes rõõmustavad külastajaid käsitööna valminud toodetega. „Narva jõulukülas valitseb tõeliselt sõbralik, lahke ja lausa maagiline õhkkond, millest narvalased ja meie linna külalised väga soojalt räägivad. Arvukate palvete tõttu otsustasime pidulikust meeleolust mitte loobuda ja jätkame tööd peaaegu aastavahetuseni, 29. detsembrini. Täname neid, kes on meil juba külas käinud ja kutsume kõiki sukelduma Narva jõuluhõngu,“ lisas Artjom Poljak.

Kuuskedega kaunistatud maagilises jõulukülas saab külla minna jõuluvanale, osta laadakauplejatelt kohalikku käsitööd, maiustusi ja jõulukinke. Mõnusalt maitsvat hõngu lisab jõulukohvik. Pere pisiliikmed võivad lustida koos päkapikkudega ja teha pai loomadele. Iga päev on kavas lõbus meelelahutuskava ja lastele mõeldud erinevad tegevused. Jõuluküla on avatud kuni 23.- 29. detsembrini ning töötab iga päev kell 12.00-18.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles