PÄRISELU ÕUDUS Järvamaal kahe noore mehe elutee lõpetanud avarii koosneski ainult halbadest asjaoludest

Järva Teataja
Copy

Järvamaal juhtus aprilli lõpus raske liiklusõnnetus, milles hukkus kaks noor meest. Täna tuli info, et antud õnnetuse uurimiseks algatatud kriminaalmenetlus on lõpetatud.

Lääne ringkonnaprokurör Merike Lugna kinnitas, et Lääne prefektuur lõpetas prokuratuuri loal Tallinn-Rapla-Türi teel kahe hukkunuga lõppenud traagilise liiklusõnnetuse kriminaalmenetluse. „Kriminaalmenetluse käigus selgus, et õnnetuse põhjustas sõidukit juhtinud 20-aastane noormees, kes õnnetuses hukkus,” sõnas ta. „„Kohtuarstlik ekspertiis kinnitas, et autot juhtinud noormees ja autos viibinud kaasreisija olid alkoholijoobes. Uurimise käigus selgus, et vastava juhtimisõigusega autojuhil oli turvavöö kinnitatud, kaasreisijal ei olnud turvavöö kinnitatud.”

Lugna nentis, et kahjuks sai taaskord noorte inimelude hinnaga kinnitust tõsiasi, et alkohol, kinnitamata turvavööd ja auto juhtimine ei käi kokku. „Joobes juht on ohtlik kõigile liiklejatele. Kindlasti ei tohi alkoholi tarvitanud inimesel lubada autot juhtida ega tema juhitud autosse istuda, sest tagajärjed võivad olla väga traagilised,” kordas ta üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles