Kahepoolsed külmikud mahutavad ära nii isetehtud hõrgutised kui ka poekauba

Kaup24
Copy
Foto: Stevepb via pixabay

Ükskõik, kas sul on suur pere või armastad osta pikemaks ajaks toitu ette, kahepoolsed külmikud on väga heaks lahenduseks, et mahutada ära kõik, mida sa vajad. Võtame eeskuju ameerika peredest, kus kahe uksega külmik on täiesti tavapärane seade. Usume, et sa hakkad seda armastama, kui näed, kui palju lihtsamaks ja mugavamaks see sinu elu teeb. Avasta pakkumised ja suur külmikute müük Kaup24 ja Hansaposti e-poodidest!

Miks on kahepoolsed külmikud head?

Miks üldse peaks kaaluma kahe uksega külmkapi ostu? Alljärgnevalt leiad peamised põhjused, miks seda kaaluda.

1. Kahepoolsed külmikud mahutavad palju rohkem toitaineid kui klassikaline külmkapp.

2. Tänu suurele mahutavusele on võimalik säilitada erinevaid saaduseid sügavkülmas kui ka külmikus. Nendeks võivad olla sügavkülmutatud marjad, aga ka purki pandud koduaia saadused, mida ei saa keldris või sahvris hoida nende puudumise tõttu.

3. Kui osta külmik, siis nii suur, et see mahutaks kõik vajaliku! Suurem külmik võimaldab osta ette rohkem süüa ja sinu perel on alati midagi, mille järele haarata, ning mis veelgi olulisem, sul on kodus tervislik tooraine, millest head ja paremat valmistada.

4. Kahepoolsed külmikud on saadaval nii eraldiseisva seadmena, aga ka integreeritaval kujul, võimaldades see planeerida köögimööbli osaks ja silmale nähtamatuks elemendiks. Vali enda jaoks parim külmik!

Kust leida sobivad kahepoolsed külmikud?

Koduelektroonikat on võimalik osta sellele valdkonnale spetsialiseerunud füüsilistes kauplustest kui ka e-poodides. Külmikute müük e-poodidest on aina kasvamas, sest nii on võimalik paljudel inimestel saada ligi oma asukohast sõltumata mitmesugustele mudelitele. Leia ja osta külmik Kaup24 või Hansaposti valikust ja saa ligi parimatele pakkumistele, nende hulgas Samsung ja Bosch mudelitele.

Selleks, et õige külmiku leidmine läheks sujuvalt, tasub enne arvestada enda köögi suurusega ning mööbliga ja seejärel asuda erinevate mudelitega tutvuma. Kuna kahepoolsed külmikud on kõrgema hinnaga kui klassikalised külmkapid, siis tuleb kohe arvesse võtta ka suuremat väljaminekut. Meeles tasub pidada aga seda, et kuigi tegemist on suurema summaga, teenib külmik selle sinu jaoks tagasi.

Kasuta e-poodide filtreid, et sorteerida külmkappe vastavalt eelistatud brändidele, hinnale või teistele sinu jaoks olulistele teguritele. Meie soovitame pöörata tähelepanu ka energiaklassile, et kahepoolne külmik töötaks võimalikult säästlikult ja hoiaks sinu elektrikulusid kokku. Mida kõrgema energiaklassiga seadme valid, seda rohkem hoiad elektri pealt kokku. Lisaks eelista nii öelda jäävaba või inglise keeles no frost sügavkülma osaga külmikuid.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles