Kraavis uperpalli teinud Lexusust seostatakse noorteseltskonna ja liiklusriskeeriva käitumisega

Järva Teataja
Copy

Esimese jõulupüha õhtul sõitis Paide linnas Mäo külas vanal Tallinna-Tartu maanteel Sämmi Grilli läheduses kraavi sõiduauto Lexus 300.

Lumisel sõiduteel olevatest jälgedest on näha, et auto tuli Tartu poolt, kaotas juhitavuse ja maandus sügavas kraavis katusele. Ühtegi inimest auto läheduses ei olnud. 

Kesk-Eesti politseijaoskonna patrullijuht Alar Smirnov kinnitas, et Häirekeskuski sai 25. detsembril kella 17 ajal teate, et Mäo külas sõitis teelt välja sõiduauto Lexus. Ka sündmusele reageerinud politseipatrull õnnetusse sattunud auto juurest kedagi ei leidnud. "Patrull vestes kohapeal häirekeskusele kõne teinud inimesega, kelle sõnul lahkusid autos olnud inimesed peale õnnetust avariisse sattunud sõiduki juurest lähedal asuva tankla juurde," avaldas ta. "Patrull vestles juhtunust seal olnud viie noormehega ja sõiduki registrijärgse omanikuga. Kuna liiklusõnnetuses keegi vigastada ei saanud ja peale liiklusõnnetuse põhjustaja keegi varalist kahju ei saanud, siis piirduti vestlusega liiklusohutusest ja sõidukile tekkinud kahju jääb õnnetuse põhjustanud juhi kanda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles