Uus bussiliin viib jälle pealinna

Copy
Estonian Linesi buss sõidutab paidelased pealinna hommikul kell 8.50 ja toob koju tagasi kell 17.50.
Estonian Linesi buss sõidutab paidelased pealinna hommikul kell 8.50 ja toob koju tagasi kell 17.50. Foto: Dmitri Kotjuh

Uus aasta tõi Järvamaale uue kaugbussiliini. Tallinna, Paidet, Viljandit ja Tõrvat ühendaval liinil pole teenindaja Estonian Linesi ütlust mööda erilist lootust enne suve kulusid tasa teenida, ent ettevõte püüab need väiksed hoida.

Tõrva–Viljandi–Tallinna liini buss hakkab esmaspäevast reedeni väljuma Paidest kell 8.50 ja jõub Tallinna bussijaama kell 10. Uus buss teeb pealinnas peatuse ka lennujaamas. Pühapäeviti ja riigipühadel väljub buss Paidest pärastlõunal ja jõuab pealinna kell 17.25. Tallinnast hakkab buss väljuma esmaspäevast reedeni kell 16.40, laupäeviti kell 11.30 ja pühapäeviti kell 18.30. Paidesse jõuab see tund ja kümme minutit hiljem.

Nagu ütles Estonian Linesi juht Priit Kivi, siis Lux Expressi Tallinna–Viljandi liini hiljutine sulgemine temas kuigi suurt hirmu ei tekita, sest Estonian Linesi ülalpidamiskulud on väiksemad ning marsruutki teistsugune. Uue liini üks lõpp-peatus on Tõrva, seega ühendab see nelja maakonda, aga Lux Express sõitis Viljandi ja Tallinna vahet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles