Järvamaad tutvustatakse põhjanaabrite juures

Järva Teataja
Copy
Foto: Ints Kalnins / Reuters / Scanpix

Põhjamaade suurimal turismimess, 17. jaanuarist kuni 21. jaanuarini Helsingis toimuv Matka 2024 tuleb sel aastal ka Järvamaa jaoks eriline.

Messi jaoks valmistab Kesk-Eesti turismiorganisatsioon ette 16-leheküljelise soomekeelse trükise, mis toob välja Viljandimaa, Järvamaa, Põltsamaa, Mulgimaa ja Soomaa mitmekesise ilu ja võlu. Samuti avatakse spetsiaalne maandumisleht veebilehel visitviljandi.ee, kus tutvustatakse piirkonda läbi viie põhiteema: kultuuri, looduse, toidu, sihtkohtade ja 2024. aasta sündmuste.

Matkamessi külastajaid juhendavad piirkonda kaks kogenud turismiinimest - giid Elina Aro ja Visit Järva turismispetsialist Tiina Lippant ning Kesk-Eesti Turismiorganisatsiooni turundusjuht Marko Medar. 

Ürituse tipphetkeks on kindlasti laupäev, kui Tõnu Steinberg Toosikannu puhkekeskusest astub Nordic Stage laval esinema, rääkides Viljandimaa ja Kesk-Eesti idüllilistest väikelinnadest. Tõnu jagab oma kogemusi ja teadmisi laupäeval kell 15:00-15:30. Kõik on oodatud sellele põnevale esitlusele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles