ÜLESKUTSE Kuidas saate äärmuslike ilmastikuoludega hakkama

Järva Teataja
Copy
Järva Teataja lugeja saatis valiku piltidest, mis näitavad, milline olukord valitses maateedel tegelikult. Tuisuvaalude tõttu olid väiksemad teed täiesti läbimatud, autod kraavis või põhjani lumes kinni ning inimesed sumpasid üha kõrgemateks muutuvates hangedes.
Järva Teataja lugeja saatis valiku piltidest, mis näitavad, milline olukord valitses maateedel tegelikult. Tuisuvaalude tõttu olid väiksemad teed täiesti läbimatud, autod kraavis või põhjani lumes kinni ning inimesed sumpasid üha kõrgemateks muutuvates hangedes. Foto: Erakogu

Ilm muutub tavapärase malve talve vaates üha äärmuslikumaks- krõbedale külmale lisandus esmalt tugev tuul ning nüüd ka tuisk ja libedus. 

Hea lugeja, millised olud valitsevad sinu kodukandis. Kas termomeeter näitab üha madalamaid numbreid, kuidas on libedusega lood, kas pääsed läbi tuisuvaalude liikuma. 

Anna nendest oludest meile teada, saates pildi ja kirjutades paar rida juttu aadressile toimetus@jt.ee või Facebooki vastava üleskutse alla. Piltidest valmib galerii ja juttudest ülevaade. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles