ÖÖÖÖkohvikud lähevad mööda maakonda rändama

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Motoklubi Alempois lubab öösöömaajal pakkuda erilisi ja motmehelikke roogasid. Õhtu on sisustatud ka elamusterohke meelelahutusega.
Motoklubi Alempois lubab öösöömaajal pakkuda erilisi ja motmehelikke roogasid. Õhtu on sisustatud ka elamusterohke meelelahutusega. Foto: Erakogu

Jaanuaris ja veebruaris algavad järvalaste seas menukaks kujunenud ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevad, mis seekord ei jää üksnes Paide-keskseks, vaid lähevad söömaaegu ja meelelahutust pakkudes mööda maakonda rändama.

Kohvikute idee algataja Kristina Gudinas sõnas, et põhjus, miks taas rahvas õhtustele söömaaegadele kutsuda, on lihtne. «Jaanuar ja veebruar on toitlustusettevõtetes tavaliselt üsna vaikne, seetõttu püüame rahva väljas söömas käimist veidi elavdada,» lausus ta.

Teisalt poleks Gudinase meelest mõtet korraldada õhtuseid söömaaegu novembris ja detsembris, sest siis on kohvikupidajatel käed-jalad niigi tööd täis ja neil poleks aega üritusele keskenduda. «Jaanuaris ja veebruaris on toitlustusettevõtjatel aega rohkem ning nad saavad oma tähelepanu suunata öösöömaaja korraldamisele, mis oleks neile ühtlasi edaspidi heaks mainekujunduseks,» arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles