Kolmapäeval avaldatakse järgmise üldlaulu- ja tantsupeo välimus ja sisemus

Järva Teataja
Copy
Rahvakultuuriga tegelejate arv oli kõige suurem pärast 2014. aasta üldlaulupidu, pärast 2017. aasta koolinoorte laulupidu aga harrastajate arv langes.
Rahvakultuuriga tegelejate arv oli kõige suurem pärast 2014. aasta üldlaulupidu, pärast 2017. aasta koolinoorte laulupidu aga harrastajate arv langes. Foto: Dmitri Kotjuh

Kolmapäeval, 10. jaanuaril kell 11.00 kogunevad Tallinna Muusika- ja Balletikooli XXVIII laulu- ja XXI tantsupeo korraldajad, et koos Tallinna Kammerkooriga, rahvatantsurühmaga „Koidupuna“ ja folklooriklubiga „Maatasa“ lauluda, tantsida ja mängida avalikuks järgmise üldlaulu- ja tantsupeo visuaalne identiteet ja ideelised alustalad.

Kohal on kõik kunstilised juhid ning Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA juhataja Margus Toomla, kes on valmis teile järgmise üldpeo lähteideid, väärtussõunumeid ning kunstilisi valikuid tutvustama.

Ootame kõigi meediakanalite esindajaid meie esimesele nö meedia-Terepäevale, mis traditsiooniliselt on suunatud just ajakirjanikele. On mida vaadata-kuulata ja oma lugejatele-kuulajatele-vaatajatele vahendada!

Esitlus algab Tallinna Muusika- ja Balletikooli (Pärnu mnt. 59) suures kammersaalis kell 11.00. Palun andke oma kohaletuleku plaanist teada press@laulupidu.ee.

XXVIII laulu- ja XXI tantsupidu toimub 3.-6. juulil 2025 Tallinnas. Laulu- ja tantsupeo korraldajaks on Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles