Konkurss otsib koolipuhvetitesse tooteideid

Järva Teataja
Copy
KAERAHELBED. On tõsi, et liiga palju süsivesikuid teevad sind uimaseks, kuid tarbides hommikul õige koguse, veab see sind kaugele. Võti on vältida lihtsüsivesikuid (vahvlid, pannkoogid, muffinid, saiakesed) ning vali parem liitsüsivesikuid täis hommikusöök, näiteks kaerahelbed.
KAERAHELBED. On tõsi, et liiga palju süsivesikuid teevad sind uimaseks, kuid tarbides hommikul õige koguse, veab see sind kaugele. Võti on vältida lihtsüsivesikuid (vahvlid, pannkoogid, muffinid, saiakesed) ning vali parem liitsüsivesikuid täis hommikusöök, näiteks kaerahelbed. Foto: Pexels / CC0 Licence

Koolitoitlustaja Daily kutsub õpilasfirmasid osalema koolipuhveti toodete konkursil, mille võiduideele pakutakse müügiplatvormi koolides üle Eesti.

Baltic Restaurants Estonia müügi- ja turundusjuhi Tiiu Endriksoni sõnul toetab konkurss koolides populaarseks saanud ettevõtlusõppe eesmärke, luues noortele reaalse võimaluse leida oma loomingule turundamis- ja müügikanal. "Konkursi võidutoode läheb müüki Daily koolipuhvetitesse üle Eesti. Seega potentsiaal toote müügiks on suur," rääkis Endriksson.

Endriksoni sõnul on koolipuhvetid viimase 15 aasta jooksul läbinud suure uuenduskuuri. "Suur osakaal on värskelt valmistatud võileibadel ja smuutidel, lisaks pakutakse värskeid puu- ja köögivilju. Limonaadid ja energiajoogid on asendatud mahlade, tee ja kakaoga, kartulikrõpsude asemel leidub lettidel pähkli- ja puuviljasegusid ja täisteraküpsiseid," rääkis Endrikson. "Konkursile on oodatud puhvetisse sobivad tervislikud ja maitsvad snäkid aga ka ideed, kuidas tooteid keskkonnasõbralikult pakendada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles