Öised kohvikud avavad end suuresti Türi vallas

Järva Teataja
Copy
Foto: Facebook

ÖÖÖÖkohvikud kutsuvad nautima õhtusöömaaegu alates kella 19st kuni kella 23ni, kõik on lahkesti palutud.

Lõuna-Järvamaa koostöökogu konsultant ja ÖÖÖÖkohvikute idee algataja Kristina Gudinas soovib elavdada inimeste väljas söömas käimist ka tänavu.

„Kohvikute külastamisele suunatud kampaania jätkamine oli Järvamaa toitlustusettevõtete soov teha midagi koos ka edaspidi, sest toidupiirkonna tiitel 2022 tõi Järvamaa pildile ja seda me nüüd ka püüame jätkata," sõnas ta toidupiirkonna eestvedajana.

Nii oli Gudinasele kui südameasi kutsuda ellu sündmus „ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevad", mil 10. jaanuarist kuni 28. veebruarini on iga kuu neljal kolmapäeval avatud üks maakonna söögikohtadest öökohvikuna, see tähendab õhtust saab süüa kella 19st kuni 23ni.

Türi vallas toimuvad ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevad 17. jaanuaril Türil Alempois MC klubimajas, 31. jaanuaril Taikse seltsimajas MasterChefi saate kordusena, 7. veebruaril Väätsal kohvikus Vana Tall, 14. veebruaril Türil Luise kohvikus ja 28. veebruaril Türil kohvik-restos Ajatu.

Kuigi ÖÖÖÖkohvikutesse on soovitav tulek ette broneerida, on oodatud ka nö tänavalt tulijad.

Gudinas märkis, et vaatamata hilisele ajale on öökohvikutesse oodatud tulema kogu perega. Ta on seda meelt, et lapsedki võivad koos vanematega saada osa nii heast toidust kui ka meelelahutusest. „Toitlustamisel olen korraldajana palunud kõikidel peakokkadel arvestada ka laste soovidega," täpsustas ta.

Ettevõtmist toetavad Järva Arengu Partnerid, Lõuna-Järvamaa Koostöökogu ja SA Järvamaa.

Jälgi ettevõtmise kulgu FB-s lehel Öööökohvikute kolmapäev ja registreeru ettevõtmisele varakult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles