Linnameeskonnaga liitus serblane

Järva Teataja
Copy
Paide Linnameeskond täiendas oma keskvälja serblasest poolkaitsja Predrag Mediciga, kes sõlmis Järvamaa klubiga kahe-aastase lepingu.
Paide Linnameeskond täiendas oma keskvälja serblasest poolkaitsja Predrag Mediciga, kes sõlmis Järvamaa klubiga kahe-aastase lepingu. Foto: Albert Kerstna

Paide Linnameeskond täiendas oma keskvälja serblasest poolkaitsja Predrag Mediciga, kes sõlmis Järvamaa klubiga kahe-aastase lepingu.

25-aastane Medic mängis kahel viimasel hooajal endise Levadia peatreeneri Marko Savici juhendatavas FK Vozdovacis ning on Serbia kõrgliigas saanud kirja 52 kohtumist.

Oma uues koduklubis särginumbri 16 valinud Predrag Medici sõnul mängisid Paide lähiaastate ambitsioonid otsuse langetamisel suurt rolli. “Esmamulje on suurepärane! Klubi plaanid ühtivad minu eesmärkidega ja see sai Eestisse tuleku osas kaalukeeleks. Meil on väga tugev meeskond ning loodetavasti saavutame juba sel hooajal midagi vägevat,” rääkis asjaosaline.

Spordidirektor Gert Kamsi sõnul sobib Paide uus täendus väga hästi Ivan Stojkovici mängujoonisesse. “Predragi näol on tegemist väga tugeva profiiliga, kes on end Serbia kõrgliigas tõestanud,” sõnas ta. „Mängijaomadustelt on tegemist tänapäevase keskpoolkaitsjaga, kes suudab rahvusvahelisel tasemel palliga julgelt tegutseda ning mängu siduda. Balkanimaade palluritel on DNA-s võitjamentaliteet, mis sobib hästi meie ambitsioonidega.”

Peatreener Ivan Stojkovic väljendas uue mehe liitumise üle suurt rahulolu. “Predrag aitab tõsta intensiivsust ja stabiilsust meie kaitsefaasis, tegemist on võimeka mängija ja tugeva karakteriga, keda tunnen juba Serbia päevilt. Olen kindel, et ta õigustab meie usaldust.” (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles