Põhja prefektina alustab Ats Kübarsepp

Järva Teataja
Copy
Ats Kübarsepp
Ats Kübarsepp Foto: Tairo Lutter

Põhja prefektuuri uue juhina alustab tänasest tööd Ats Kübarsepp, kes seni juhtis Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude üksust.

„Tallinnas ja Harjumaal elab pool Eesti elanikkonnast ja õiguskord siin mõjutab kogu riiki. Sellepärast on võrdselt tähtis, et tagatud oleks turvalisus tänavatel ja kodudes kui ka võitlus raske ja organiseeritud kuritegevusega. Põhja prefektina pingutan selle nimel, et meeskonnal oleks parimad võimalused Harjumaa elanike ja külaliste turvalisuse eest seista,“ ütles Kübarsepp.

PPA peadirektor Egert Belitševi sõnul on Kübarsepa tugevused pikk politseitöö kogemus ning ka väga hea tagasiside meeskonnalt, mida ta seni juhtis. „Ats Kübarsepa juhtimispõhimõteteks on usaldus, vastutuse andmine ja isiklik eeskuju. Tema keskkriminaalpolitsei taust loob uusi võimalusi koostööks ja parimate praktikate vahetamiseks. Samuti on ta tõestanud ennast hea võrgustiku looja ja partnerite kaasajana,“ rääkis peadirektor.

Seni töötas Ats Kübarsepp keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo juhina. Varasemalt on ta juhtinud ka majanduskuritegude büroo menetlustalitust ning töötas enne seda uurijana organiseeritud kuritegude büroos. Tal on magistrikraad Tallinna Ülikoolist organisatsioonikäitumise erialal ning rakenduslik kõrgharidus sisekaitseakadeemiast.

Põhja prefekt valiti avalikul konkursil, mis toimus eelmise aasta lõpus. Siseminister kinnitas Ats Kübarsepa prefekti ametisse 5. jaanuaril. Prefekti ametiaeg on Politsei ja piirivalve seaduse järgi viis aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles