Suusatreenerid annavad nädala jooksul tasuta suusatunde

Kuido Saarpuu
Copy
Suusatamise populaarsust näitas ka paar aastat tagasi jaanuaris Türil olnud endise tippsuusataja Tatjana Mannima korraldatud suusaõpe, millest võttis osa nii mudilasi kui ka täiskasvanuid.
Suusatamise populaarsust näitas ka paar aastat tagasi jaanuaris Türil olnud endise tippsuusataja Tatjana Mannima korraldatud suusaõpe, millest võttis osa nii mudilasi kui ka täiskasvanuid. Foto: Kuido Saarpuu

Sel nädalal startis taas suusaliidu ja SA Eesti Terviserajad projekt «100 suusatundi», mille kestel annavad endised tippsuusatajad ja kümned treenerid ühe nädala jooksul üle Eesti algajatele ja harrastajatele tasuta suusatunde.

Tasuta suusatunnid on mõeldud lastele ja noortele, kes pole veel kunagi suusatanud, või täiskasvanutele, kelle viimased suusasõidud on jäänud aastate taha. Treeningud on peaaegu kõikides maakondades rohkem kui 40 suusarajal, mille eest kannavad iga päev hoolt Eesti terviseradade rajameistrid. Seitsme päeva jooksul jagab oma tarkusi ligi 50 treenerit, teiste hulgas endised suusatipud Kristina Šmigun-Vähi, Tatjana Mannima, Raul Olle, Peeter Kümmel, Anti Saarepuu, Kaili Ots ja Vahur Teppan.

Pühapäeval, 21. jaanuaril kell 12 annab Paides suusatunni triatloni Ironman Tallinn eestvedaja Ain-Alar Juhanson. Kolmapäeval kell 15.30 ja reedel kell 15 ootab Aravete terviserajale suusahuvilisi Ambla SK treener Reimo Kaasiku. Eile jagas Türil suusasõidunippe Tatjana Mannima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles