Sportlased vajavad heade tulemuste tegemiseks toekat toitu

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Linnameeskonna president Veiko Veskimäe ja Baltic Restaurants Estonia tegevdirektor Aaro Lode tagavad jalgpalluritele tervisliku ja toitva toidu.
Paide Linnameeskonna president Veiko Veskimäe ja Baltic Restaurants Estonia tegevdirektor Aaro Lode tagavad jalgpalluritele tervisliku ja toitva toidu. Foto: Pide LInnameeskond/Facebook

Paide Linnameeskond alustas koostööd Baltic Restaurants Estoniaga, kellest sai klubi esindusmeeskonna toitlustuspartner.

Paide Linnameeskonna president Veiko Veskimäe ütles, et selline koostöö on meeskonnale väga vajalik. "Kui tavainimesele on mitmekesine värske toit mõnusa enesetunde ja tugeva füüsilise ning vaimse tervise alustala, siis tippsportlastele on toit kütus, mille kvaliteedis ei ole võimalik mingeid järeleandmisi teha," selgitas ta.

Just seetõttu ongi Veskimäel rõõm teatada, et klubi toetajatega on liitunud Baltic Restaurants, kes on toitlustusmaastikul tuntud eelkõige kui kõrge kvaliteediga toidu eestkõneleja ja südamega toitlustaja," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles