GALERII Infopäeval kergitati Paide jalgpalliakadeemialt saladuseloori

Järva Teataja
Copy

7. jaanuaril sõlmisid Paide Linnameeskond ja Järvamaa Kutsehariduskeskus Paide Muusika ja Teatrimajas toimunud pidulikul galal ühise eesmärgi lepingu jalgpalliakadeemia loomiseks ja arendamiseks, et aidata noortel jalgpalluritel viia ellu nende unistused. Koostöö tulemusena saavad noored siduda erialased õpingud tippjalgpalluriks saamisega.

Kesknädalal toimuski Järvamaa Kutsehariduskeskuses (Tallinna tn 46, Paide) esimene infotund VIII-IX klassi õpilastele ja lastevanematele, kus tutvustati lähemalt jalgpalliakadeemiat ning kogu õppesüsteemi..

Viiel erialal õppides (IT-süsteemide nooremspetsialist, sisetööde elektrik, veokorraldaja-logistik, kokk, puhastus ja kodumajandus) on võimalik õppimist kombineerida selliselt, kus päevas toimub kaks treeningut (hommikul ja õhtul) ning nende vahepeal õppetöö tunniplaani järgi. Samuti tehakse koostööd Eesti Jalgpalli Liiduga ning lisaainetena on võimalik valida ka erinevaid spordi ja jalgpallialaseid aineid (kohtunikutöö, treenerikutse, jalgpalliajalugu, spordi, kultuuri ja eetika alused).

Põhiainete näol saadakse Paide Linnameeskonna jalgpalliakadeemias kätte keskharidus ja on võimalik jätkata õpinguid ka ülikoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles