Järvamaad turundati põhjanaabrite juures

Järva Teataja
Copy
Eesti tutvustas end edukalt Soome reisimessil Matkamessu.
Eesti tutvustas end edukalt Soome reisimessil Matkamessu. Foto: Marko Tubli

Eelmise nädala lõpus Helsingis toimunud suurel Matkamessil oli Visit Järva kohal Kesk-Eesti turismiorganisatsiooniga.

Kesk-Eesti turismiorganisatsioon sai positiivse vastuvõtu soomlastelt, kes on väga huvitatud selle piirkonna avastamisest. Messil küsiti rohkelt infot Kesk-Eesti vaatamisväärsuste, ööbimisvõimaluste, maitsvate toidukohtade ja karavanipuhkuse võimaluste kohta. Kohapealne tiim, koosseisus Elina Aro, Tiina Lippant ja Marko Medar, jagasid piirkonna kohta kogu vajalikku infot. Järvamaa kohta said külastajad kaasa haarata ingliskeelse kaardi ning Kesk-Eesti turismiorganisatsiooni tutvustava lendlehe.

Laupäeval astus üles Tõnu Steinberg (Toosikannu puhkekeskus), kes tutvustas Kesk-Eesti võluvaid väikelinnasid! Tõnu jagas oma põnevaid kogemusi laupäeval kell 15:00-15:30 Nordic Stage laval.

Marko Medar, Kesk-Eesti turismiorganisatsiooni turundusjuht, rõhutab: "On oluline, et Soome turistidel oleks olemas informatsioon meie ägedate turismiobjektide ja võimaluste kohta ning seda soome keeles. Teeme tööd, et nad jõuaksid lisaks Tallinnale avastama ka Viljandit ja Viljandimaad, Järvamaad, Põltsamaad ja Tõrvat."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles