PAIDE KUJUNDAMINE JALGPALLIMEKAKS Kui läheb hästi, tuleb sisehalli kõrvale ka teenuskeskus koos abihoonetega, parkla ning mitu töökohta

Järva Teataja
Copy
Jalgpalli sisehall.
Jalgpalli sisehall. Foto: Urmas Luik

2023. aasta oli Paide Linnameeskonna jaoks üleminekuaasta, kus klubis toimusid mitmed muudatused ja algasid protsessid, mis peaks 2024. aasta lõpuks olema silmaga näha ja käega katsuda, kirjutab Linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar Paide linnalehes.

 

Paide Linnameeskond on arendas möödunud aastal Ülejõe treeningkomple ksi, kuhu on soetatud uus riietusruum ja varumeeste pingid. Samuti tehti algust piirdeaia projektiga, millega tänavu peaks lõpule jõudma.

Suuremad plaanid seostuvad aga sisehalli ehituse ja kunstmurustaadioni arendamisega. Uue sisehalli osas on Paide Spordikeskus juba hanke läbi viinud ning kõikide eelduste kohaselt peaks see valmima 2024. aasta lõpuks. Selle kogumaksumus on 3,5 miljonit eurot, millest riik on eraldanud 2,5 miljonit ja ülejäänud summa jääb omavalitsuse kanda.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles