Paide Teatri koguperelavastus “Ilus ilm” naaseb veebruaris kuueks etenduseks Väätsa mõisa

Järva Teataja
Copy
Lavastuses "Ilus ilm" saavad nii lapsed kui ka täiskasvanud kuulata metsa vaikust, puhastada ookeani põhja ja sorteerida prahti.
Lavastuses "Ilus ilm" saavad nii lapsed kui ka täiskasvanud kuulata metsa vaikust, puhastada ookeani põhja ja sorteerida prahti. Foto: Paide Teater

Eelmisel aastal esietendunud Paide Teatri lavastuse “Ilus ilm” trupp liitub pärast mängupuhkust jälle Väätsa mõisas, et jõuda kuue etendusega publiku ette. Keskkonna- ja loodusteemaline lavastus on laval 16., 17. ja 18. veebruaril.

"Lavastusega “Ilus ilm” soovime pakkuda mitte ainult lummavat teatrielamust, vaid ka olulist sõnumit keskkonnateadlikkuse ja looduse hoidmise kohta," ütles lavastaja Mariliis Peterson. "See on võimalus peredel koos aega veeta ja mõtiskleda meie planeedi tuleviku üle."

Lavalugu räägib kolmest sõbrast, kes pärast sehkeldusi ametnike, draakonite ja kummitustega peavad asuma planeeti päästma, kuid vajavad selleks ka teatrikülastajate abi.

Etenduse teises osas toimuvad lastele suunatud hariduslikud tegevused, mis on suunatud keskkonnateadlikkuse suurendamisele ja teatrikunsti ning keskkonnakaitse teemade ühendamisele.

Paide Teatri uuslavastust “Ilus ilm” mängitakse sel aastal kuus korda.

Lavastuse meeskond:

Lavastaja: Mariliis Peterson

Näitlejad: Mariann Tammaru, Mark Erik Savi ja Karl Edgar Tammi

Autor: Siret Campbell

Helilooja: Madis Muul

Kunstnikud: Madli Liiva ja Birgit Pikkor

Ligipääsetavuse konsultant: Piret Aus

Produtsent: Triin Kordemets

Tehnik: Sulev Liiva

Valguskunstnik: Jürgen Jaam

Helitehnik: Kenn-Eerik Kannike

Kujundus: Meelis Pihtje

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles