Järvamaa sotsiaaldemokraadid esitasid erakonna esimeheks Lauri Läänemetsa

Tiit Reinberg
Copy
Möödunud aastal tähistas Lauri Läänemets Väätsa rahvamajas oma 40. sünnipäeva, millest võttis osa paarsada inimest.
Möödunud aastal tähistas Lauri Läänemets Väätsa rahvamajas oma 40. sünnipäeva, millest võttis osa paarsada inimest. Foto: Dmitri Kotjuh

Kolmapäeva õhtul Paides kogunenud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) Järvamaa juhatus otsustas esitada 16. märtsil toimuvale erakonna esimehe valimisele kandidaadiks senise erakonnajuhi Lauri Läänemetsa.

"Lauri Läänemets on suutnud hoida erakonda ühtsena ja tugevdada meeskonda. Erakond on valitsuses, tasakaalustava jõuna viimas ellu valijatele lubatud programmi ning kasvanud on ka rahva toetus sotsiaaldemokraatiale. Lauri kasuks räägib ka see, et endise omavalitsusjuhi, tänase kogukonna liikme ja siseministrina mõistab ta nii kohalikke olusid kui ka suuremat riigielu vaadet. Seepärast esitame Lauri ka järgmiseks perioodiks erakonna esimehe kohale," sõnas SDE Järvamaa esimees Eimar Veldre.

Samuti esitati 16. märtsil Paides toimuvale erakonna üldkogule erakonna aseesimehe kandidaadiks ettevõtja Lauri Paeveeri ning erakonna programmi- ja põhikirjatoimkonna liikmeks Järvamaa esimehe ja endise Paide linnapea Eimar Veldre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles