Orienteeruja võitis Euroopa meistrivõistlustelt pronksmedali

Järva Teataja
Copy
Euroopa noorte meistrivõistlustel võitis neidude W17 klassis pronksmedali Anett Liisa Parts.
Euroopa noorte meistrivõistlustel võitis neidude W17 klassis pronksmedali Anett Liisa Parts. Foto: IOF

Austria suusakeskuses Ramsaus jätkuvad suusaorienteerumise tiitlivõistlustel, kus selguvad selle ala maailmameistrid eliitklassides ja juunioride arvestuses ning Euroopa meistrid noorte MW17 vanuseklassides.

Eesti koondisse kuuluvad Järvamaa orienteerumisklubist JOKA kolm noort Euroopa noorte meistrivõistlustel ja suusaorienteerumise tiitlivõistlustel panid end proovile ka kaksikõed Kaidy ja Keidy Kaasiku.

Orienteerumisklubi JOKA eestvedaja Paul Poopuu andis teada, et kolmanda võistlusalana oli kavas lühiraja võistlus. „Euroopa noorte meistrivõistlustel võitis neidude W17 klassis pronksmedali Anett Liisa Parts,” avaldas ta. „Kuldmedali võttis üllatuslikult leedulanna Margarita Dienyte, kelle võiduaeg oli 30.50. Hõbedale tulnud rootslanna Minna Turesson kaotas võitjale 34 sekundiga ja eestlanna 49 sekundiga.”

Noormeeste M17 vanuseklassis tegi Poopuu hinnangul väga tubli sõidu Kerto Kaasiku, kes saavutas hea kindla sõiduga 11. koha, olles eestlastest parim. Kennet Keerberg lõpetas seekord 29. kohaga.

Kaksikõed Kaidy ja Keidy Kaasiku tegid orienteerumise tiitlivõistluste esmastardi. „Raskete tõusudega ja keerukate laskumistega ning füüsiliselt ja tehniliselt nõudliku rajal saavutas Keidy 30. koha ja Kaidy 33. koha, millega võib tiitlivõistluste avastardi igati õnnestunuks lugeda,” sõnas Poopuu. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles