Seeniorid kogunevad taas

Järva Teataja
Copy
Eakad. Foto on illustratiivne.
Eakad. Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Seeniorid kogunevad juba alates 2016. aastast kord talve jooksul Pärnusse, et värvikas programmis osaledes tutvustada ja näidata õpitut, vahetada kogemusi ja saada eale vastavat infot. Rõõmus päev koos eakaaslastega on muutunud nii populaarseks, et kohale sõidetakse kogu Pärnumaalt, Haapsalust, Paidest, Saaremaalt, Tallinnast ja kaugemaltgi!

2024. aastal on mess 10. märtsil kell 12-16 Pärnu Kaubamajakas. Messi eriteema on ISE ILU TEGIJA. Seetõttu on messil lisaks tavapärasele messiprogrammile oma kaunist loomingut näitamas ja müümas 60+ käsitöölised ja kunstnikud, nobedate näppudega ilutegijad, rahvariidemeistrid, näputööharrastajad ja kunsti- ning käsitööseltsid. Messil osalemine on tasuta.

Seenioridele on taoline eakaaslastega kohtumine ja eale kohase info saamine väga oluline, seetõttu on mess rõõmsalt rahvarohke. Kogu sündmuse ajal on messilaval värvikas programm, mida aitab tüürida armastatud Reet Linna.

Seenioride mess aitab leida väärikale eale sobivaid tegevusi ja uusi tuttavaid. Mess koondab Pärnu käidavamasse paika eripalgelised väärikale eale sobivad tegevusvõimalused: kultuuri-, vabaaja- ja sporditegevuste pakkujad ning terviseteenuste ja meelelahutuse pakkujad. Siit leiab nii liikumisvõimalusi, muusika-, kunsti- ja käsitööringe, nõuandeid aktiivsuse säilitamiseks ning tervise turgutamiseks. Tutvuda saab taastus- ja heaoluvõimalustega, haridusvõimalustega ning päeva- ja kogukonnakeskuste tegemistega. Sel aastal on lisaks ka rikkalik kunsti- ja käsitöö väljapanek!

Võimalused osalemiseks:

1. külastajana nautida toredat päeva

2. 60+ kollektiiviga esineda programmis

3. näidata oma kunsti ja käsitööd näitus-müügil 60+ osalejana

4. tutvustada seenioridele huvipakkuvat programmis

5. tutvustada ja müüa seenioridele mõeldud teenuseid ja tooteid

Julgustame ka lapsi ja lapselapsi oma eakate esivanematega koos messile tulema pakkudes neile tuge, et koos tore ja meeleolukas päev veeta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles