Järvamaa külamajas saab täna õhtul maitsta meisterkokale väärilisi toite

Järva Teataja
Copy
Kersti Jaanhold jäi saate «MasterChef Eesti» teise hooaja kahes avasaates silma julge pealehakkamisega. Kahjuks ta 12 finalisti hulka ei pääsenud.
Kersti Jaanhold jäi saate «MasterChef Eesti» teise hooaja kahes avasaates silma julge pealehakkamisega. Kahjuks ta 12 finalisti hulka ei pääsenud. Foto: Harry Tiits/masterchef Eesti

«ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevade» raames näitab täna õhtul Taikse seltsimajas tegutsevas öökohvikusoma oskusi oisulane Kersti Jaanhold, kes jõudis möödunud aastal menukas telesaates «MasterChef Eesti» hallide põllede vooru ehk lohutusringi.

Jaanhold jõudis telekaamerate ees valmistada mitu huvitavat rooga, mida tahab nüüd ka õhtusöögil pakkuda.

Kersti Jaanhold täpsustas, et õhtusöök tuleb kolmekäiguline ning sisaldab lisaks roogadele maitsevett, kohvi, teed ja klaasikese vahuveini. Ta teeb MasterChefi saate eelvooru rooga ehk sinimerekarpe krevettidega kookosleemes ja teledebüüdi teinud peedi-kitsejuustu orsotot rebitud lihaga. «Hallide põllede voorus valminud sidrunisufleed ma kahjuks ei paku, sest tegemist on sedavõrd pretensioonika magustoiduga, mille valmistamiseks läheks vaja teistsuguseid tingimusi. Küll kavatsen oma külalisi kostitada banoffee’ga,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles